Urządzenia i Akcesoria
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 29 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Slow cooked beef
-
soy sauce60 g
-
sesame oil1 tsp
-
raw sugar1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
star anise4
-
beef rump cap (see Tips)800 g
Wasabi mash
-
red potatoes peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)800 g
-
full cream milk200 g
-
butter30 g
-
wasabi paste to taste2 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
Steamed greens
-
water500 g
-
bok choy (see Tips)1 bunch
-
spring onion/shallot cut into thin slices, to serve (optional)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
71.137 g
Kalorie
2689 kJ /
640 kcal
Tłuszcz
24.448 g
Błonnik
5.315 g
Węglowodany
31.133 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buttermilk and jalapeño marinade
5 min
Matcha Custard Snow Skin Mooncake
Brak ocen
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
20 min
Buffalo chicken wings
50 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 godz. 20 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Sunday lamb roast (MEATER®)
1 godz. 55 min
Miso chicken and rice
1 godz. 30 min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 min
Harissa lamb with green couscous
40 min
Curry lamb cutlets
1 godz.