Urządzenia i Akcesoria
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 29 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Slow cooked beef
-
soy sauce60 g
-
sesame oil1 tsp
-
raw sugar1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
star anise4
-
beef rump cap (see Tips)800 g
Wasabi mash
-
red potatoes peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)800 g
-
full cream milk200 g
-
butter30 g
-
wasabi paste to taste2 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
Steamed greens
-
water500 g
-
bok choy (see Tips)1 bunch
-
spring onion/shallot cut into thin slices, to serve (optional)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
71.137 g
Kalorie
2689 kJ /
640 kcal
Tłuszcz
24.448 g
Błonnik
5.315 g
Węglowodany
31.133 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1 Std. 50 Min
Tiramisu maritozzi
11 Std.
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 Std.
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 Min
Oxtail stew with butter bean mash
4 Std.
Chorizo and bean winter warmer
1 Std. 30 Min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 Std. 40 Min
Curry lamb cutlets
1 Std.
Homemade nacho chips with cheese sauce
4 Std. 15 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 Std. 35 Min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 Min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min