Urządzenia i Akcesoria
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 29 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Slow cooked beef
-
soy sauce60 g
-
sesame oil1 tsp
-
raw sugar1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
star anise4
-
beef rump cap (see Tips)800 g
Wasabi mash
-
red potatoes peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)800 g
-
full cream milk200 g
-
butter30 g
-
wasabi paste to taste2 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
Steamed greens
-
water500 g
-
bok choy (see Tips)1 bunch
-
spring onion/shallot cut into thin slices, to serve (optional)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
71.137 g
Kalorie
2689 kJ /
640 kcal
Tłuszcz
24.448 g
Błonnik
5.315 g
Węglowodany
31.133 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 godz. 40 min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Lamb tikka with spicy eggplant
35 min
Mediterranean octopus salad
40 min
Pork and prawn dumplings
55 min
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 godz. 15 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min