Wersje kompatybilne
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Slow cooked beef
- 60 g soy sauce
- 1 tsp sesame oil
- 1 tsp raw sugar
- ½ tsp ground cinnamon
- 4 star anise
- 800 g beef rump cap (see Tips)
Wasabi mash
- 800 g red potatoes, peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g full cream milk
- 30 g butter
- 2 tsp wasabi paste, to taste
- 1 pinch sea salt, to taste
Steamed greens
- 500 g water
- 1 bunch bok choy (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, cut into thin slices, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2689 kJ / 640 kcal
- Białko
- 71.137 g
- Węglowodany
- 31.133 g
- Tłuszcz
- 24.448 g
- Błonnik
- 5.315 g
Alternatywne przepisy
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Taleggio cheese sauce
10 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 Std. 25 Min
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 Min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45min
Guinness beef pies
2 Std. 15 Min
Glazed carrots with honey
1 Std. 10 Min