Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 sprigs fresh mint, leaves and stalks
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1628.5 kJ / 389.2 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 4.9 g
- Tłuszcz
- 40.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.5 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 252.8 mg
Alternatywne przepisy
Béarnaise Sauce
20 Min
White chocolate and strawberry trifle
25h
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Grand Marnier® soufflé
1h
Gin and juniper berry marmalade
1 godz. 30 min
Béarnaise sauce
20 Min
Pickled vegetables
745 Std.
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 Min
Kaffir lime granita
40 min
Banoffie pie
26 godz. 30 min
Piccalilli
720 Std. 35 Min
Chocolate lava pudding
40 min