Urządzenia i Akcesoria
Mint béarnaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh mint leaves and stalks4 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
252.8 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
1628.5 kJ /
389.2 kcal
Tłuszcz
40.2 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
24.5 g
Węglowodany
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Sweet Onion and Maple BBQ Sauce
30 min
Mini banoffee bombe Alaskas
24 godz. 30 min
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2 godz. 5 min
Power Muesli
Brak ocen
Caramelised sherry vinaigrette
25 min
Key Lime Pie
4 godz. 40 min
Spiced pear jam and chorizo
1 godz. 35 min
Curried Butternut Cream Soup
35 min
Prawn and saffron arancini
25 godz.
Scallops with pea purée
25 min
Pistachio macarons
2 godz. 30 min