Urządzenia i Akcesoria
Mint béarnaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh mint leaves and stalks4 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
252.8 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
1628.5 kJ /
389.2 kcal
Tłuszcz
40.2 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
24.5 g
Węglowodany
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spanakopita
2u. 10min
Yorkshire puddings
3u. 40min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2u. 40min
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25min
Cranberry Cream Cheese Dip with Biscotti Tree
1u.
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Geen beoordelingen
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1u. 30min
Milk chocolate bars
6u. 10min
Butter with Gorgonzola and Roasted Garlic
1u. 10min
Fruit sauce (coulis)
10min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Chocolate and Raspberry Tarts
2u. 50min