Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g garlic cloves
- 25 g eschalot
- 30 g vegetable oil
- 140 g beef mince
- 120 g chicken thigh fillets or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 400 g cooked rice, refrigerated overnight (see Tips)
- 15 g fresh red bird's eye chilli, cut in thin slices
- 50 g kecap manis
- 50 g choi sum, cut in pieces (approx. 5 cm)
- ½ tsp Chicken stock paste
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 4 eggs,fried, to serve
- prawn crackers, to serve
- 20 g fried shallots
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2014.3 kJ / 481.4 kcal
- Białko
- 21.9 g
- Węglowodany
- 40.2 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 1205.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Tandoori chicken pizza
1 godz. 30 min
Madurese chicken satay
1 godz. 30 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 Min
Ginger Fried Rice
15 Min
Chilli with rice
50 Min
Krispy fried chicken
25 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 Min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10 min
Indonesian white spice paste
35 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Freeform basic bread
1h 35min