Urządzenia i Akcesoria
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves15 g
-
eschalot25 g
-
vegetable oil30 g
-
beef mince140 g
-
chicken thigh fillet or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel120 g
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
cooked rice refrigerated overnight (see Tips)400 g
-
fresh red bird's eye chilli cut in thin slices15 g
-
kecap manis50 g
-
choi sum cut in pieces (approx. 5 cm)50 g
-
Chicken stock paste½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
eggs fried, to serve4
-
prawn crackers to serve
-
fried shallots20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1205.6 mg
Białko
21.9 g
Kalorie
2014.3 kJ /
481.4 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
40.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 min
Sup Buntut
3 godz.
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Indonesian white spice paste
35 min
All in one bowl bolognese
40 min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, using modes)
40 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 godz. 50 min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 godz. 20 min
Ayam Paprik
30 min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 min