Urządzenia i Akcesoria
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves15 g
-
eschalot25 g
-
vegetable oil30 g
-
beef mince140 g
-
chicken thigh fillet or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel120 g
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
cooked rice refrigerated overnight (see Tips)400 g
-
fresh red bird's eye chilli cut in thin slices15 g
-
kecap manis50 g
-
choi sum cut in pieces (approx. 5 cm)50 g
-
Chicken stock paste½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
eggs fried, to serve4
-
prawn crackers to serve
-
fried shallots20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1205.6 mg
Białko
21.9 g
Kalorie
2014.3 kJ /
481.4 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
40.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Daging Merah
35min
Madurese chicken satay
1h 30min
Indonesian white spice paste
35min
Spiced meatball soup (Bakso)
2h 25min
Madurese Chicken Satay
1h 30min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Beef and feta koftas
1h 30min
Mee Goreng Mamak
20min
Fast and Super Easy Noodles
15min
Ayam Paprik
30min