Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Meatballs
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 rindless bacon rashers (approx. 100 g), cut into pieces (1 cm)
- 40 g day old bread, crusts removed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 500 g beef mince
- 1 tsp dried Italian herbs
- 1 tsp ground sweet paprika
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Red pepper sauce
- 20 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g sultanas (see Tips)
- 100 g ripe tomatoes, cut into quarters
- 2 - 4 tsp Chicken stock paste, to taste (see Tips)
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 250 g roasted whole red pepper strips
- 100 g water
- 4 pita breads, warmed, to serve (see Tips)
- crispy fried onions, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2119.4 kJ / 504.6 kcal
- Białko
- 42.4 g
- Węglowodany
- 41.3 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.4 g
- Błonnik
- 8.3 g
- Sód
- 1186.6 mg
Alternatywne przepisy
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Beef stroganoff
35 Min
Sticky sesame chicken
40 min
Spiced lamb pie
40 min
Meatball subs
55 Min
Beef ragu
1h 25 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min