Urządzenia i Akcesoria
Poached eggs using blade cover
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
eggs chilled (see Tips)1 - 4
-
water1700 g
-
white vinegar50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
119.7 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
377.8 kJ /
90.3 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boiled pasta
20 min
Boiled Eggs
20 min
Poached eggs with blade cover
30 min
Cooking potatoes
45 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Creamy vanilla yoghurt
13 godz.
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Pears in orange syrup
45 min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34 godz. 20 min
Chinese-style chicken
25 min
Fruity dream
10 min