Urządzenia i Akcesoria
Poached eggs using blade cover
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
eggs chilled (see Tips)1 - 4
-
water1700 g
-
white vinegar50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
119.7 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
377.8 kJ /
90.3 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Poached eggs with blade cover
30 min
Cooked mayonnaise
5 min
Mushroom risotto
30 min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min
Chinese-style chicken
25 min
Fruity dream
10 min