![Garlic and herb butter Garlic and herb butter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8B9FA02B-B4B9-4495-8BAF-A35646428C7B/Derivates/7ED1C4B4-FB7C-4472-86DB-177B062006E0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 garlic clove
- 5 sprigs fresh dill, leaves only
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 6 fresh basil leaves
- 600 g pure cream
- 500 g chilled water
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 8340 kJ / 1986 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 214 g
- Tłuszcz nasycony
- 136.8 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 222.9 mg
Alternatywne przepisy
Herb and garlic dip
10 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Cheese and bacon cob loaf
1h 20 min
Poached eggs
25min
Whipped cream
15 Min
Traditional gravy
25min
"To die for" mini pavlovas
2 Std. 40 Min
Peppercorn sauce
20min
Sage and black garlic butter
10 Min
Frappé coffee
5 Min
Big Mac-style sauce
4h
Diane sauce
20min