
Urządzenia i Akcesoria
Caponata di pesce spada e melanzane
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni
Składniki
-
di melanzane400 g
-
di sale1 pizzico
-
di cipolla a fette100 g
-
di gambo di sedano a pezzi40 g
-
di olio di oliva40 g
-
olive verdi in salamoia, denocciolate7
-
di capperi sotto sale dissalati1 cucchiaio
-
pomodori ciliegino a metà7
-
di pesce spada a tocchetti (1-2 cm)500 g
-
di aceto di vino bianco30 g
-
di zucchero20 g
-
foglie di basilico fresche lavate10
-
di pinoli sgusciati30 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
377.2 kcal /
1579.3 kJ
Białko
28.2 g
Tłuszcz
21.9 g
Węglowodany
19.1 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Sód
306 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

L'Italia da gustare
70 Przepisów
Włochy
Włochy