Caponata di pesce spada e melanzane

Caponata di pesce spada e melanzane

2.2 54 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di melanzane
    400 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di cipolla a fette
    100 g
  • di gambo di sedano a pezzi
    40 g
  • di olio di oliva
    40 g
  • olive verdi in salamoia, denocciolate
    7
  • di capperi sotto sale dissalati
    1 cucchiaio
  • pomodori ciliegino a metà
    7
  • di pesce spada a tocchetti (1-2 cm)
    500 g
  • di aceto di vino bianco
    30 g
  • di zucchero
    20 g
  • foglie di basilico fresche lavate
    10
  • di pinoli sgusciati
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 377.2 kcal / 1579.3 kJ
Białko 28.2 g
Tłuszcz 21.9 g
Węglowodany 19.1 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Sód 306 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...