雪菜春笋炒牛里脊

雪菜春笋炒牛里脊

4.7 9 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 生抽
    1 茶匙
  • 牛里脊 切薄片
    150 克
  • ¼ 茶匙
  • 老抽
    ¼ 茶匙
  • 雪菜 选青雪菜,切末,水里浸泡20分钟沥干
    60 克
  • 30 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 新鲜红辣椒 切片
    1 根
  • 芹菜 切段
    60 克
  • 切片
    70 克
  • 新鲜白蘑菇 切片
    80 克
  • 切段
    2 根
  • 根据个人口味调节
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 128.5 mg
Białko 21.3 g
Kalorie 1255 kJ / 300 kcal
Tłuszcz 17.1 g
Błonnik 5.7 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Węglowodany 18.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...