Urządzenia i Akcesoria
雪菜春笋炒牛里脊
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
生抽1 茶匙
-
牛里脊 切薄片150 克
-
糖¼ 茶匙
-
老抽¼ 茶匙
-
雪菜 选青雪菜,切末,水里浸泡20分钟沥干60 克
-
油30 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
新鲜红辣椒 切片1 根
-
芹菜 切段60 克
-
笋 切片70 克
-
新鲜白蘑菇 切片80 克
-
葱 切段2 根
-
盐 根据个人口味调节1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
128.5 mg
Białko
21.3 g
Kalorie
1255 kJ /
300 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
18.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
牛肉诱惑
10 Przepisów
Chiny
Chiny