青椒炒皮蛋

青椒炒皮蛋

4.8 11 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份

Składniki

  • 30 克
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 新鲜青辣椒 切3-4厘米段
    250 克
  • 约½茶匙
    2 - 3 克
  • 生抽
    10 克
  • 皮蛋 切小块
    2 颗
  • 蚝油
    5 克
  • 1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1152.6 mg
Białko 8 g
Kalorie 1158 kJ / 277 kcal
Tłuszcz 22.9 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Węglowodany 11.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...