Urządzenia i Akcesoria
青椒炒皮蛋
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份
Składniki
-
油30 克
-
蒜头 切片2 瓣
-
新鲜青辣椒 切3-4厘米段250 克
-
盐 约½茶匙2 - 3 克
-
生抽10 克
-
皮蛋 切小块2 颗
-
蚝油5 克
-
糖1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1152.6 mg
Białko
8 g
Kalorie
1158 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
22.9 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一日三餐
21 Przepisów
Chiny
Chiny