燕麦红炖牛肉

燕麦红炖牛肉

4.2 15 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 人份

Składniki

  • 牛肉 瘦牛肉,切约1厘米块
    200 克
  • 番茄 洗净沥干,切块
    200 克
  • 胡萝卜 去皮,切块
    200 克
  • 洋葱 去皮切块
    100 克
  • 番茄酱
    50 克
  • 燕麦米 洗净沥干
    100 克
  • 生抽
    15 克
  • (或½茶匙)
    3 克
  • 新鲜百里香
    2 - 3 根
  • 300 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 848 mg
Białko 29.2 g
Kalorie 1807.5 kJ / 423 kcal
Tłuszcz 7.7 g
Błonnik 14.1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 63.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...