Urządzenia i Akcesoria
燕麦红炖牛肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 人份
Składniki
-
牛肉 瘦牛肉,切约1厘米块200 克
-
番茄 洗净沥干,切块200 克
-
胡萝卜 去皮,切块200 克
-
洋葱 去皮切块100 克
-
番茄酱50 克
-
燕麦米 洗净沥干100 克
-
生抽15 克
-
盐 (或½茶匙)3 克
-
新鲜百里香2 - 3 根
-
水300 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
848 mg
Białko
29.2 g
Kalorie
1807.5 kJ /
423 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
14.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
63.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
三高轻松吃
30 Przepisów
Chiny
Chiny