鳕鱼土豆佐番茄淋酱

鳕鱼土豆佐番茄淋酱

4.0 9 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 人份

Składniki

  • 土豆 去皮切块(约3-4厘米)
    800 克
  • 橄榄油 多备一些涂抹用
    30 克
  • 鳕鱼排 (每片约120-200克)
    6 片
    6 片 白鱼排, (任何一种白鱼,每片约120-200克)
  • 可依个人口味调整
    2 茶匙
  • 洋葱 切块
    150 克
  • 蒜头
    1 粒
  • 胡萝卜 切块
    100 克
  • 白葡萄酒 (opcjonalnie)
    50 克
  • 番茄 切块
    400 克
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 33 g
Kalorie 1269 kJ / 302 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 3.4 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...