Urządzenia i Akcesoria
煮干丝
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
3 人份
Składniki
-
豆腐干 切丝400 克
-
火腿 选择金华火腿,切丝35 克
-
笋 切片20 克
-
油15 克
-
姜 切丝1 片
-
虾仁 选小个的50 克
-
料酒15 克
-
杏鲍菇 切丝80 克
-
新鲜黑木耳 切片10 克
-
鸡高汤600 克
-
豌豆苗5 克
-
葱 切末10 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
40.8 g
Kalorie
2002.7 kJ /
478.7 kcal
Tłuszcz
30.6 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
8.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny