Urządzenia i Akcesoria
榨菜肉丝蛋汤
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
3 人份
Składniki
-
猪里脊肉 切丝80 克
-
玉米淀粉1 满茶匙
-
油15 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
料酒10 克
-
榨菜 切丝,水里浸泡10分钟沥干100 克
-
鸡高汤550 克
-
盐 根据个人口味调整¼ 茶匙
-
蛋 打匀。1 颗
-
葱 切末。5 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12 g
Kalorie
679.3 kJ /
162.3 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny