榨菜肉丝蛋汤

榨菜肉丝蛋汤

4.3 4 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
3 人份

Składniki

  • 猪里脊肉 切丝
    80 克
  • 玉米淀粉
    1 满茶匙
  • 15 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 料酒
    10 克
  • 榨菜 切丝,水里浸泡10分钟沥干
    100 克
  • 鸡高汤
    550 克
  • 根据个人口味调整
    ¼ 茶匙
  • 打匀。
    1 颗
  • 切末。
    5 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 12 g
Kalorie 679.3 kJ / 162.3 kcal
Tłuszcz 9.5 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 6.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...