Urządzenia i Akcesoria
咖喱牛肉粉丝汤
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 人份
Składniki
-
牛腩500 克
-
水1000 克
-
姜2 片
-
盐 可根据个人口味调节2 茶匙
-
料酒15 克
-
粉丝110 克
-
油豆腐 一切二或一切四40 克
-
咖喱粉 可根据个人口味调节3 茶匙
-
香菜 切末10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
992.3 mg
Białko
24 g
Kalorie
2294.8 kJ /
549 kcal
Tłuszcz
38.9 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
18.7 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
街头小吃
10 Przepisów
Chiny
Chiny