笋菇烧面筋

笋菇烧面筋

4.5 28 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 30 克
  • 新鲜香菇 切块
    100 克
  • 蟹味菇 切段
    100 克
  • 熟竹笋 切片
    150 克
  • 老抽
    1 茶匙
  • 生抽
    1 汤匙
  • 蚝油
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 油面筋 撕碎
    10 个

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 5.3 g
Kalorie 653.2 kJ / 156 kcal
Tłuszcz 10.2 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 11.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...