Urządzenia i Akcesoria
笋菇烧面筋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
油30 克
-
新鲜香菇 切块100 克
-
蟹味菇 切段100 克
-
熟竹笋 切片150 克
-
老抽1 茶匙
-
生抽1 汤匙
-
蚝油1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
油面筋 撕碎10 个
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
5.3 g
Kalorie
653.2 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny