Urządzenia i Akcesoria
宫保包菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蒜头10 克
-
油15 克
-
干辣椒 切段(约2厘米)10 克
-
花椒¼ 茶匙
-
包菜 切块(见要诀)300 克
-
葱 切段(约3厘米)10 克
-
酱油1 汤匙
-
盐¼ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
香醋1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2.5 g
Kalorie
239 kJ /
60 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
巧用食材变美味
10 Przepisów
Chiny
Chiny