番茄牛腱炖黄豆

番茄牛腱炖黄豆

4.2 18 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz. 15 min
2 人份

Składniki

  • 黄豆
    100 克
  • 橄榄油
    10 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 2 片
  • 香叶
    1 片
  • 牛腱肉 切4×4厘米块
    500 克
  • 生抽
    25 克
  • 番茄 切块
    400 克
  • 蚝油
    20 克
  • 15 克
  • 220 克
  • 白醋
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 609.9 mg
Białko 68.5 g
Kalorie 2449.5 kJ / 586 kcal
Tłuszcz 18.2 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Węglowodany 42.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...