Urządzenia i Akcesoria
番茄牛腱炖黄豆
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz. 15 min
2 人份
Składniki
-
黄豆100 克
-
橄榄油10 克
-
蒜头2 瓣
-
姜2 片
-
香叶1 片
-
牛腱肉 切4×4厘米块500 克
-
生抽25 克
-
番茄 切块400 克
-
蚝油20 克
-
糖15 克
-
水220 克
-
白醋30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
609.9 mg
Białko
68.5 g
Kalorie
2449.5 kJ /
586 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
42.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
不一样的减脂餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny