番茄牛腱炖黄豆
TM6 TM5

番茄牛腱炖黄豆

4.4 (16 ocen)

Składniki

  • 100 克 黄豆
  • 10 克 橄榄油
  • 2 瓣 蒜头
  • 2 片 姜
  • 1 片 香叶
  • 500 克 牛腱肉 ,切4×4厘米块
  • 25 克 生抽
  • 400 克 番茄 ,切块
  • 20 克 蚝油
  • 15 克 糖
  • 220 克 水
  • 30 克 白醋

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2449.5 kJ / 586 kcal
Białko
68.5 g
Węglowodany
42.5 g
Tłuszcz
18.2 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Błonnik
8 g
Sód
609.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy