Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Bärlauchblätter, frisch, halbiert
- 50 g Weißwein
- 50 g Wasser
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Zucker
- 3 - 4 Prisen bunter Pfeffer nach Geschmack
- 1 - 2 Prisen Paprika edelsüß nach Geschmack
-
¼
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
lub ¼ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 3 Eigelb
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 329 kJ / 79 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Radieschen-Ziegenkäse-Creme
3h 10min
Bärlauchsuppe mit Lachs
30min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Bärlauchöl
15 Min
Bärlauch-Hollandaise
15 Min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30min
Bärlauch-Leinölaufstrich
15 Min
Bärlauchcremesuppe
30min
Bärlauchpaste
20min
Bärlauch-Risotto
35min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5min