Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Bärlauchblätter, frisch, halbiert
- 50 g Weißwein
- 50 g Wasser
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Zucker
- 3 - 4 Prisen bunter Pfeffer nach Geschmack
- 1 - 2 Prisen Paprika edelsüß nach Geschmack
-
¼
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
lub ¼ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 3 Eigelb
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 329 kJ / 79 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30 Min
Kabeljau mit Bärlauchkruste
45 Min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30min
Bärlauchpalatschinken mit Zitronen-Ziegenkäse-Creme
45 Min
Bärlauch-Hollandaise
15 min
Bärlauchcremesuppe
30 Min
Bärlauch-Rub
2 godz. 10 min
Bärlauchpaste
20 min
Bärlauchöl
15 min
Bärlauchsuppe mit Lachs
30 Min
Bärlauch-Kartoffelpüree mit Senfbutter
50 Min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5 min