Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Radieschen
- 200 g Makrelenfilets, z.B. Buttermakrele, geräuchert, in Stücken
- 150 g Frischkäse
- 80 g Schmand
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen, und etwas mehr zum Garnieren
- 15 g Senf, mittelscharf
- 10 g Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 573 kJ / 137 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dattel-Thunfisch-Aufstrich
25 Min
Lachs-Ei-Aufstrich
30min
Landei auf hoher See
10 min
Forellencreme
10 min
Bärlauch-Aufstrich
15 Min
Bärlauch-Leinölaufstrich
15 Min
Lachs-Dip
5 dk
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 min
Lachs-Ei-Aufstrich
30min
Forellencreme
15 Min
Thunfischaufstrich
10 min
Avocado-Ei-Spread
25 Min