
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Radieschen
- 200 g Makrelenfilets z.B. Buttermakrele, geräuchert, in Stücken
- 150 g Frischkäse
- 80 g Schmand
- ½ Bund Schnittlauch in Röllchen, und etwas mehr zum Garnieren
- 15 g Senf mittelscharf
- 10 g Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 137 kcal / 573 kJ
- Białko
- 6 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Węglowodany
- 1 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dattel-Thunfisch-Aufstrich
25 min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 min
Eier-Puten-Aufstrich
20 min
Forellencreme
10 min
Gorgonzola-Aufstrich
5 min
Forellencreme
15 min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 min
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10 min
Avocado-Sardellen-Aufstrich
10 min
Makrelen-Tapenade
10 min
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5 min
Thunfischaufstrich
10 min