Urządzenia i Akcesoria
Stachelbeer-Sorbet mit Whisky
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
6 Gläser
Składniki
-
Zucker150 g
-
Wasser100 g
-
Weißwein, trocken75 g
-
Stachelbeeren geputzt500 g
-
Whisky25 g
-
Sekt trocken, gekühlt1 Flasche
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
1 g
Kalorie
1007 kJ /
241 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow Cooking Rotweinbirnen
5 godz.
Pfirsichsorbet
9 godz.
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
25 min
Gedämpfte Ananas mit Apfel-Ingwer-Sorbet
6 godz. 30 min
Geschmorter Weinbergpfirsich mit Lavendeleis
6 godz.
Johannisbeereis
8 godz. 30 min
Birne-Helene-Eis mit Mandelstiften
12 godz.
Eierlikör-Eis
24 godz.
Preiselbeerkonfitüre
20 min
Orangensorbet mit Sekt
8 godz.
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25 min
Orangen-Whisky-Marmelade
1 godz. 15 min