Stachelbeer-Sorbet mit Whisky

Stachelbeer-Sorbet mit Whisky

4.6 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
6 Gläser

Składniki

  • Zucker
    150 g
  • Wasser
    100 g
  • Weißwein, trocken
    75 g
  • Stachelbeeren geputzt
    500 g
  • Whisky
    25 g
  • Sekt trocken, gekühlt
    1 Flasche

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Glas

Białko 1 g
Kalorie 1007 kJ / 241 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...