Urządzenia i Akcesoria
Stachelbeer-Sorbet mit Whisky
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
6 Gläser
Składniki
-
Zucker150 g
-
Wasser100 g
-
Weißwein, trocken75 g
-
Stachelbeeren geputzt500 g
-
Whisky25 g
-
Sekt trocken, gekühlt1 Flasche
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
1 g
Kalorie
1007 kJ /
241 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Johannisbeersorbet
9 godz.
Birnen-Chutney
50 min
Kirschenchutney
1 godz. 5 min
Aprikosen-Ketchup
45 min
Marillen-Karotten-Chutney
1684 godz.
Geschmorter Weinbergpfirsich mit Lavendeleis
6 godz.
Holunderblüten-Limetten-Sirup
48 godz.
Pfirsich-Chutney
40 min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25 min
Birne-Helene-Eis mit Mandelstiften
12 godz.
Erdbeer-Rhabarber-Limes
5 godz.
Rotweinbirnen
3 godz. 20 min