
Urządzenia i Akcesoria
Bärlauch-Schupfnudeln
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
Bärlauch-Öl
-
Bärlauchblätter, frisch halbiert50 g
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl80 g
-
Zitrone, unbehandelt klein, Schale fein abgerieben und Saft ausgepresst1
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer¼ TL
Bärlauch-Schupfnudeln
-
Bärlauchblätter, frisch halbiert50 g
-
Wasser zum Kochen
-
Kartoffeln, mehligkochend mit Schale800 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten220 g
-
Eigelb2
-
Salz und mehr zum Kochen1 TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
573 kcal /
2401 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
72 g
Błonnik
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bärlauch
18 Przepisów
Niemcy
Niemcy