Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Composta di pesche
- ½ arancia, preferibilmente biologica solo la scorza (senza la parte bianca)
- 40 g di stevia
- 300 g di pesca, a dadini
- 1 bustina di gelatina neutra
Crema al formaggio
- 40 g di cioccolato fondente (75% di cacao)
- 150 g di panna, qualsiasi tipo fresca
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 20 g di stevia
- 200 g di formaggio fresco tipo Quark o ricotta, magro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1465 kJ / 350 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crostini integrali con lardo, mele e pancetta
50min
Crostatine di farro con crema di yogurt e composta di ciliegie
1h 30min
Yogurt alla pesca con croccante alle noci
45 min
Gelato al cioccolato e ciliegie
10hod. 30min
Panna cotta kiwi e ciliegie
6 Std. 40 Min
Tiramisù ricotta e mirtilli
5h 15 min
Cuore di cheesecake ai lamponi
7h
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 min
Gelato alla vaniglia (Bimby Friend)
10hod. 30min
Gelato kiwi e sciroppo d'acero
10hod. 30min
Crumble al cacao con mele e ananas
1h 10min
Cestini dolci con crema al formaggio
30 min