Dessert pesche e arance con mousse al formaggio

Dessert pesche e arance con mousse al formaggio

4.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

Composta di pesche
  • arancia, preferibilmente biologica solo la scorza (senza la parte bianca)
    ½
  • di stevia
    40 g
  • di pesca a dadini
    300 g
  • di gelatina neutra
    1 bustina
Crema al formaggio
  • di cioccolato fondente (75% di cacao)
    40 g
  • di panna, qualsiasi tipo fresca
    150 g
  • di cannella in polvere
    ½ cucchiaino
  • di stevia
    20 g
  • di formaggio fresco tipo Quark o ricotta, magro
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 350 kcal / 1465 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...