Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Composta di pesche
- ½ arancia, preferibilmente biologica solo la scorza (senza la parte bianca)
- 40 g di stevia
- 300 g di pesca, a dadini
- 1 bustina di gelatina neutra
Crema al formaggio
- 40 g di cioccolato fondente (75% di cacao)
- 150 g di panna, qualsiasi tipo fresca
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 20 g di stevia
- 200 g di formaggio fresco tipo Quark o ricotta, magro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1465 kJ / 350 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelato al mocaccino e nocciole con marshmallow
10h 20 min
Gelato all'avocado e vaniglia
12h
Panna cotta al grano saraceno
2h 35min
Dolce all'ananas in vasetto al vapore
1hod. 5min
Scones zucchine e albicocche
30min
Granita al cocco
6h 20min
Budino al miele e rum con salsa alle fragole
2hod. 30min
Mousse all'albicocca
3 Std. 30 Min
Sorbetto della passione veloce
15 Min
Semifreddo al lime (senza lattosio)
2hod. 30min
Coppe di yogurt greco con coulis alle ciliegie
30min
Mousse al caffè con granella di nocciola
2hod. 30min