Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Composta di mele
- 15 g di burro
- 70 g di pancetta a cubetti
- 250 g di mele a tocchetti
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino secco piccante
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di aceto
Pancia di maiale sottovuoto
- 600 g di pancia di maiale disossata con la pelle
- 30 g di olio di semi di girasole
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1400 g di acqua (vedere consigli)
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1394.3 kJ / 333.3 kcal
- Białko
- 32.6 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 1070.5 mg
Alternatywne przepisy
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Vellutata di patate e capesante (Bimby Friend)
30 分钟
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2 godz. 40 min
Salsa Soubise
30 分钟
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2小时 30 分钟
Filetto di maiale alla coreana sottovuoto
4h 50min
Salsa olandese (TM6)
15 分钟
Merluzzo in salsa aioli
1h
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Pollo speziato sottovuoto
1sa 50 dk