![Pancia di maiale con composta di mele Pancia di maiale con composta di mele](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/54F32C2A-2C46-411C-AF6D-E209A059694F/Derivates/a460f29f-3e74-4f59-af4c-5a9d71b3713b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Composta di mele
- 15 g di burro
- 70 g di pancetta a cubetti
- 250 g di mele a tocchetti
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino secco piccante
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di aceto
Pancia di maiale sottovuoto
- 600 g di pancia di maiale disossata con la pelle
- 30 g di olio di semi di girasole
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1400 g di acqua (vedere consigli)
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1394.3 kJ / 333.3 kcal
- Białko
- 32.6 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 1070.5 mg
Alternatywne przepisy
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1 godz. 10 min
Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli
3 Std. 30 Min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8h 45min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Petto d'anatra con zabaione all'arancia
2h 20min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2h 40min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 godz. 45 min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 godz. 20 min