Pancia di maiale con composta di mele

Pancia di maiale con composta di mele

4.4 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

Composta di mele
  • di burro
    15 g
  • di pancetta a cubetti
    70 g
  • di mele a tocchetti
    250 g
  • di peperoncino secco piccante
    1 - 2 pizzichi
  • di acqua
    1000 g
  • di aceto
    1 cucchiaio
Pancia di maiale sottovuoto
  • di pancia di maiale disossata con la pelle
    600 g
  • di olio di semi di girasole
    30 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe
    1 pizzico
  • di acqua (vedere consigli)
    1400 g
  • di succo di limone
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 333.3 kcal / 1394.3 kJ
Białko 32.6 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 11.5 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 6.1 g
Sód 1070.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...