Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di grano saraceno
- 70 g di amido di mais (maizena)
- 180 g di riso per sushi
- 50 g di semi di lino
- 50 g di fecola di patate
- 1 bustina di lievito di birra disidratato (7 g)
- 50 g di semi di zucca
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 2 cucchiaini di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 11419 kJ / 2727 kcal
- Białko
- 83.6 g
- Węglowodany
- 481.6 g
- Tłuszcz
- 63.5 g
- Błonnik
- 44.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Piadina (senza glutine)
1h 20min
Farina di riso (senza glutine)
10 min
Pane in cassetta (senza glutine)
13u. 45min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1h 10 min
Mix di farina integrale (senza glutine)
10 min
Mousse di miglio (senza glutine)
1h 10 min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2h 35 min
Farina di grano saraceno (senza glutine)
10 min
Frolla di riso e ceci (senza glutine)
1 godz. 50 min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2 godz. 40 min
Mix di farine per dolci (senza glutine)
10 min
Crema pasticcera (senza glutine)
15 Min