Wersje kompatybilne
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 500 g d'abricots frais, dénoyautés
- 50 g de sucre en poudre
- 4 capsules de graines de cardamome verte
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 568 kJ / 135 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture abricot-amande à la rose
6 Std. 45 Min
Chutney à la cerise
50min
Compotée de fruits d'été aux épices
45 min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13 godz. 30 min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12h
Chutney de figues
4h
Compotée de fruits d'automne
30min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10min
Confiture de figues
1h 30 min
Coulis de fruits
10min
Coulis de tomates
35min
Confiture d'abricots
6u.