Wersje kompatybilne
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 500 g d'abricots frais, dénoyautés
- 50 g de sucre en poudre
- 4 capsules de graines de cardamome verte
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 568 kJ / 135 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chutney de poires
55min
Terrine de yaourt aux myrtilles et son coulis
12 godz. 15 min
Compotée de fruits d'été aux épices
45 min
Chutney de pomme
20min
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12 godz. 30 min
Semoule à la noisette, compotée d'abricots au romarin
30 min
Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
2 godz. 30 min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12h
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Compotée de fruits d'automne
30 min
Coulis de fruits
10min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15min