Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de citrons jaunes, pelés, épépinés et coupés en morceaux (9-10 citrons env.)
- 500 g de sucre à confiture 1:1
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 4648 kJ / 1110 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 257 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture melon-anis
6h
Gelée de raisin
6h
Confiture de clémentines
50min
Marmelade de clémentines
40min
Confiture de Noël à l'orange
1h
Confiture tomate-vanille
1h
Confiture courge-orange
6h
Confiture mangue-carotte
45min
Confiture fruits secs et agrumes
30min
Confiture de melon au basilic
2 godz. 40 min
Marmelade aux 3 agrumes
6h
Marmelade d'oranges
1h 30min