Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 500 g de figues fraîches, coupées en quatre
- 200 g de sucre en poudre
- 100 g de vinaigre de miel
- 2 pincées de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de cannelle en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1440.3 kJ / 338.1 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 83.8 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture d'abricots
6h
Gelée et pâte de coing
24 godz.
Confiture abricot-gingembre
1h 55min
Confiture pêche-myrtille
6h
Confiture mirabelle-gingembre
1h
Confiture abricot-amande à la rose
6 godz. 45 min
Confiture de tomates vertes
24 godz.
Marmelade d'oranges
1h 30min
Gelée de coing et pâte de fruits
72h
Coulis de tomates
35 min
Confiture de figues
1h 30min
Confiture figue-romarin
50 min