![Zwiebeln und Knoblauch andünsten (200 g) Zwiebeln und Knoblauch andünsten (200 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/79d91688-7e5b-4644-8056-c8b6287db784/Derivates/c52df76c-e615-468c-adbd-7687c4124f75.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 Knoblauchzehe, halbiert
- 20 g Öl
-
200
g braune Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)
lub 200 g rote Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)
- Wartości odżywcze
- na 200 Gramm
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 20 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zwiebeln leicht anbraten
20min
Schalotten andünsten
20min
Zwiebeln andünsten (200 g)
20min
Zwiebeln andünsten
20min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20min
Zwiebeln anbraten (200 g)
25 menit
Zwiebeln anbraten
25 menit
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20min
Schalotten anbraten
25 menit
Lauch dünsten
20min
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40min
Zwiebeln und Chili anbraten
20min