Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g Öl
-
200 - 300
g braune Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)
lub 200 - 300 g rote Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)
- Wartości odżywcze
- na 250 Gramm
- Kalorie
- 1030 kJ / 246 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 22 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zwiebeln und Knoblauch andünsten (200 g)
20min
Zwiebeln anbraten
25min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20min
Zwiebeln andünsten
20min
Peperoni und Zwiebeln anbraten
25min
Schalotten anbraten
25min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 min
Zwiebeln anbraten (200 g)
25min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20min
Pilze anbraten (300 g)
25min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15 min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25min