Urządzenia i Akcesoria
Zwiebeln leicht anbraten
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
250 Gramm
Składniki
-
Öl20 g
-
200 - 300 g rote Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)braune Zwiebeln in Spalten (siehe Tipp)200 - 300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 Gramm
Sód
22 mg
Białko
3 g
Kalorie
1030 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zwiebeln und Co.
9 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Peperoni und Zwiebeln anbraten
25 min
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20 min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15 min
Zwiebeln anbraten
25 min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 min
Schalotten anbraten
25 min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 min
Zwiebeln und Knoblauch andünsten (200 g)
20 min
Zwiebeln anbraten
25 min
Zwiebeln andünsten
20 min