Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g Öl
- 10 g Butter
- 250 g Schalotten, längs halbiert
- Wartości odżywcze
- na 250 Gramm
- Kalorie
- 1061 kJ / 254 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 27 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zwiebeln und Knoblauch andünsten (200 g)
20min
Zwiebeln anbraten
25 min
Schalotten andünsten
20min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20min
Zwiebeln andünsten
20min
Zwiebeln leicht anbraten
20min
Peperoni und Zwiebeln anbraten
25 min
Zwiebeln anbraten (200 g)
25 min
Chorizo anbraten
10 dk
Pilze und Speckwürfel anbraten
20min
Pilze anbraten (300 g)
25 min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15 min