Urządzenia i Akcesoria
Schalotten anbraten
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
250 Gramm
Składniki
-
Öl10 g
-
Butter10 g
-
Schalotten längs halbiert250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 Gramm
Sód
27 mg
Białko
4 g
Kalorie
1061 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zwiebeln und Co.
9 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Peperoni und Zwiebeln anbraten
25 dk
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25 dk
Chorizo anbraten
10 dk
Pilze anbraten (300 g)
25 dk
Pilze und Speckwürfel anbraten
20 dk
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15 dk
Zwiebeln anbraten
25 dk
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 dk
Schalotten andünsten
20 dk
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 dk
Zwiebeln anbraten
25 dk
Zwiebeln leicht anbraten
20 dk