![Zwiebeln anbraten Zwiebeln anbraten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6835fa95-43a3-4133-a433-08a74a45acb5/Derivates/1441900e-58fc-44f8-9698-946c71598618.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g Öl
-
200
g braune Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)
lub 200 g rote Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)
- Wartości odżywcze
- na 200 Gramm
- Kalorie
- 972 kJ / 232 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 18 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zwiebeln leicht anbraten
20 dk
Schalotten andünsten
20 dk
Zwiebeln andünsten
20 dk
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 dk
Zwiebeln und Knoblauch andünsten (200 g)
20 dk
Zwiebeln anbraten (200 g)
25 Min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15 dk
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 dk
Schalotten anbraten
25 Min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25 Min
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40 Min
Zwiebeln und Chili anbraten
20 dk