Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g Öl
-
170 - 200
g braune Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)
lub 170 - 200 g rote Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)
- Wartości odżywcze
- na 200 Gramm
- Kalorie
- 954 kJ / 228 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 17 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zwiebeln und Knoblauch andünsten (200 g)
20min
Zwiebeln anbraten
25 Min
Schalotten andünsten
20min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20min
Zwiebeln leicht anbraten
20min
Putenfleischwürfel anbraten
15min
Schalotten anbraten
25 Min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Putenfleischstreifen anbraten
15min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15min
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25 Min