Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g Öl
-
200
g braune Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)
lub 200 g rote Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)
- Wartości odżywcze
- na 200 Gramm
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 20 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zwiebeln und Knoblauch andünsten (200 g)
20 min
Zwiebeln anbraten
25 min
Schalotten andünsten
20 min
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40 Min
Zwiebeln andünsten
20 min
Zwiebeln leicht anbraten
20 min
Schalotten anbraten
25 min
Zwiebeln anbraten (200 g)
25 min
Chorizo anbraten
10min
Pilze anbraten (300 g)
25 min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15 min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25 min