Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de graisse de canard
- 500 g de carottes, coupées en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 bouquet garni
- ½ chou vert émincé
- 4 cuisses de canard confites, effilochées
- 400 g de gésiers de canard
- 300 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3039 kJ / 723.8 kcal
- Białko
- 104 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 13 g
- Sód
- 2569.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h
Cassoulet au confit de canard
1h 10min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Petit salé aux lentilles
1 Std. 35 Min
Confit de canard aux petits légumes
35 Min
Soupe de mojettes et jambon de Vendée
13h 10min
Daube d'agneau aux artichauts
1h
Garbure
1h 10min
Pintade au chou
1h 10min
Joues de porc au citron confit
1h 5min
Jarret de porc, patate douce et poireau
35 Min
Tourtes au porc et champignons
1h 30min