Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de graisse de canard
- 500 g de carottes, coupées en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 bouquet garni
- ½ chou vert émincé
- 4 cuisses de canard confites, effilochées
- 400 g de gésiers de canard
- 300 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3039 kJ / 723.8 kcal
- Białko
- 104 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 13 g
- Sód
- 2569.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 Std. 10 Min
Joues de bœuf au cidre
3 godz. 15 min
Joues de porc au cidre
1h 45min
Joue de porc aux carottes et à l'orange
13 godz. 40 min
Joues de porc aux épices
13 godz. 40 min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5h 30min
Irish stew
3 Std. 30 Min
Cassoulet mexicain
35min
Joues de porc au citron confit
1h 5 min
Garbure
1h 10min
Joues de porc à la bière
1h 10min
Cassoulet au confit de canard
1h 10min