Urządzenia i Akcesoria
Steinpilzrisotto mit Brie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Salzstängeli50 g
-
Thymian Blätter von 3 Zweigchen abgezupft5 Zweigchen
-
Wasser800 g
-
Steinpilze, getrocknet25 g
-
Steinpilzbouillonwürfel (für je 0.5l)2
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Knoblauchzehe1
-
Butter1 EL
-
Risottoreis300 g
-
Weisswein, trocken100 g
-
Brie200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
17 g
Kalorie
2247 kJ /
538 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
72 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bündner Gerstensuppe
1 Std. 15 Min
Kürbisrisotto
35 Min
Risotto milanese
30 Min
Risotto
30 Min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 Min
Polenta mit Pilzragout
45 Min
Munder Safranrisotto
45 Min
Rüeblisuppe mit Minze
35 Min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Gerstensuppe
1 Std. 20 Min
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 Min