Urządzenia i Akcesoria
Steinpilzrisotto mit Brie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Salzstängeli50 g
-
Thymian Blätter von 3 Zweigchen abgezupft5 Zweigchen
-
Wasser800 g
-
Steinpilze, getrocknet25 g
-
Steinpilzbouillonwürfel (für je 0.5l)2
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Knoblauchzehe1
-
Butter1 EL
-
Risottoreis300 g
-
Weisswein, trocken100 g
-
Brie200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
17 g
Kalorie
2247 kJ /
538 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
72 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kürbisrisotto
35min
Risotto milanese
30min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Polenta
30min
Risotto
30min
Bündner Gerstensuppe
55min
Spinatrisotto mit Spargeln
40min
Risotto mit frischen Steinpilzen
35min
Tessiner Polenta
45min
Munder Safranrisotto
45min
Gerstensuppe
1h 20min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45min