
Urządzenia i Akcesoria
Erbsen-Crèmesuppe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln in Hälften150 g
-
Butter20 g
-
grüne Erbsen, frisch1000 g
-
Wasser600 g
-
Geflügelbouillon1 EL
-
Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt200 g
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen nach Belieben2 Prisen
-
feinkörniges Salz nach Belieben½ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
187 kcal /
778 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Super Suppen
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria