Urządzenia i Akcesoria
Steinpilz-Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Steinpilze, getrocknet25 g
-
Wasser heiss200 g
-
Parmesan in Stücken (2-3 cm)100 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Olivenöl40 g
-
Risottoreis (z.B. Arborio oder Vialone) (Kochzeit 20 Min.)250 g
-
Weisswein100 g
-
Gemüsebouillon heiss750 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
14.5 g
Kalorie
2009.5 kJ /
480.3 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
62.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta
30 min
Lachsrahmsauce zu Pasta
30 min
Blitz Béchamel
15 min
Chili con carne
45 min
Kürbis-Kokossuppe
45 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Bündner Gerstensuppe
1 godz. 15 min
Fondue Chinoise Saucen 4 in 1
45 min
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 min
Spinat-Zitronen-Risotto
30 min
Schnelles Zwirbelbrot
40 min
6-Strang-Butterzopf
2 godz. 35 min