
Urządzenia i Akcesoria
Wirsing-Käse-Suppe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert2
-
Porree in Stücken100 g
-
rote Chilischote, frisch halbiert, entkernt1
-
Knoblauchzehe1
-
Wirsing in Stücken300 g
-
Kartoffeln in Stücken400 g
-
Wasser650 g
-
Weißwein trocken100 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Muskat2 Prisen
-
Kümmel1 Prise
-
Schmelzkäse200 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
278 kcal /
663 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 1/2020
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy