
Urządzenia i Akcesoria
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebel (ca. 70), halbiert1
-
Butter20 g
-
Möhren in Stücken50 g
-
Kartoffeln in Stücken150 g
-
Wirsing450 g
-
Weißwein300 g
-
Wasser650 g
-
Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Sahne100 g
-
Kasselerbratenaufschnitt in feinen Streifen100 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
279 kcal /
1167 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Low Carb
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy