
Urządzenia i Akcesoria
Radieschen-Rettich-Salat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
8 Portionen
Składniki
-
rote Zwiebel halbiert1
-
Petersilie abgezupft4 Stängel
-
Radieschen (ca. 2 Bund), halbiert300 g
-
Rettich, frisch in Stücken (3 cm)400 g
-
Äpfel, Sorte Pink Lady entkernt, geviertelt200 g
-
Zitronensaft20 g
-
Dijon-Senf15 g
-
süßer Senf15 g
-
Weißweinessig20 g
-
Öl40 g
-
Zucker1 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Eier wachsweich gekocht, geviertelt2
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
105 kcal /
439 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Barbecue
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy