Coconut poached chicken salad

Coconut poached chicken salad

4.6 184 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

Dressing
  • raw peanuts
    80 g
  • piece fresh ginger peeled
    2 ½ cm
  • fresh long red chillies trimmed and cut into halves
    2
  • fresh kaffir lime leaves torn into pieces
    2
  • fish sauce
    60 g
Poached chicken
  • coconut milk
    800 g
  • lemongrass white part only, cut into pieces
    2 stalks
  • fresh kaffir lime leaves
    2
  • brown sugar
    40 g
  • freshly squeezed lime juice
    40 g
  • chicken thigh fillets cut into quarters
    500 g
Salad
  • snow peas trimmed, cut into thin slices
    200 g
  • fresh bean sprouts
    100 g
  • Chinese cabbage (wombok) (approx. 170 g), finely sliced
    ¼
  • carrots (approx. 185 g), julienned
    2
  • fresh coriander (approx. 15 g), leaves only
    ½ bunch
  • fresh Thai basil (aprox. 15 g), leaves only (see Tips)
    ½ bunch
  • fresh Vietnamese mint (approx. 15 g), leaves only (see Tips)
    ½ bunch
  • fried shallots
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 663.4 kcal / 2786.4 kJ
Białko 35.6 g
Tłuszcz 46.8 g
Węglowodany 23.4 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 28.5 g
Sód 1406.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...