Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dressing
- 80 g raw peanuts
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves
- 2 fresh kaffir lime leaves, torn into pieces
- 60 g fish sauce
Poached chicken
- 800 g coconut milk
- 2 stalks lemongrass, white part only, cut into pieces
- 2 fresh kaffir lime leaves
- 40 g brown sugar
- 40 g freshly squeezed lime juice
- 500 g chicken thigh fillets, cut into quarters
Salad
- 200 g snow peas, trimmed, cut into thin slices
- 100 g fresh bean sprouts
- ¼ Chinese cabbage (wombok) (approx. 170 g), finely sliced
- 2 carrots (approx. 185 g), julienned
- ½ bunch fresh coriander (approx. 15 g), leaves only
- ½ bunch fresh Thai basil (aprox. 15 g), leaves only (see Tips)
- ½ bunch fresh Vietnamese mint (approx. 15 g), leaves only (see Tips)
- 20 g fried shallots
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2786.4 kJ / 663.4 kcal
- Białko
- 35.6 g
- Węglowodany
- 23.4 g
- Tłuszcz
- 46.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 28.5 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 1406.9 mg
Alternatywne przepisy
Sticky chicken
24h 35min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Turkey rissoles and kale slaw
30 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Hoisin pork bowl
30 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Warm satay chicken salad
55min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40min