Urządzenia i Akcesoria
Coconut poached chicken salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Dressing
-
peanuts80 g
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves2
-
fresh kaffir lime leaves torn into pieces2
-
fish sauce60 g
Poached chicken
-
coconut milk800 g
-
lemongrass white part only, cut into pieces2 stalks
-
fresh kaffir lime leaves2
-
brown sugar40 g
-
freshly squeezed lime juice40 g
-
chicken thigh fillet cut into quarters500 g
Salad
-
snow peas trimmed, cut into thin slices200 g
-
fresh bean sprouts100 g
-
Chinese cabbage (wombok) (approx. 170 g), finely sliced¼
-
carrots (approx. 185 g), julienned2
-
fresh coriander (approx. 15 g), leaves only½ bunch
-
fresh Thai basil (aprox. 15 g), leaves only (see Tips)½ bunch
-
fresh Vietnamese mint (approx. 15 g), leaves only (see Tips)½ bunch
-
fried shallots20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1406.9 mg
Białko
35.6 g
Kalorie
2786.4 kJ /
663.4 kcal
Tłuszcz
46.8 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
28.5 g
Węglowodany
23.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork san choy bau
25 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Gyoza meatballs (Skinnymixers)
35 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Thai chicken wraps
40 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Chiang Mai noodles
25 min
Asian chicken noodle salad
45 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min