Urządzenia i Akcesoria
Larb (spicy minced chicken salad)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
jasmine rice20 g
-
skinless, boneless chicken thighs partially frozen and cut into pieces (2-3 cm)400 g
-
peanut oil20 g
-
piece fresh ginger peeled, cut into thin slices (2 mm)2 cm
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces (2 cm)1 stalk
-
garlic clove1
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves1
-
water100 g
-
eschalots cut into halves80 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (2 cm)4
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fish sauce1 tbsp
-
lime juice1 tbsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
brown sugar½ tsp
-
fresh mint leaves only2 - 4 sprigs
-
baby cos lettuce leaves separated (approx. 12 leaves)2
-
cucumber cut into matchsticks (3 mm), to serve100 g
-
fresh bean sprouts to serve50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
628.5 mg
Białko
21 g
Kalorie
896.2 kJ /
213.4 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Beef rendang
6 godz. 20 min
Thai green curry paste
10 min
Curry laksa
45 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Lamb saag
1 godz. 30 min
Turmeric lime chicken skewers
1 godz. 30 min
Thai green chicken curry
30 min