Urządzenia i Akcesoria
Coulibiac
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting450 g
-
unsalted butter cold, diced220 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water ice cold110 g
Filling
-
water1000 g
-
long grain rice160 g
-
large eggs3
-
echalion shallots halved250 g
-
unsalted butter diced40 g
-
fresh button mushrooms250 g
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper1 pinch
Assembly
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper4 pinches
-
fresh salmon fillet, skinless1000 g
-
fresh dill leaves only4 sprigs
-
frozen spinach defrosted, drained well (approx. 500 g frozen weight)200 g
-
large egg beaten1
Sauce
-
white wine200 g
-
crème fraîche400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped4 sprigs
-
fresh dill leaves only, roughly chopped4 sprigs
-
lemon juice30 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1009 mg
Białko
40 g
Kalorie
4417 kJ /
1061 kcal
Tłuszcz
70 g
Tłuszcz nasycony
35 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond Easter Sheep
2 godz. 45 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Salmon Tartare
25 min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 godz.
Seafood Salad with Pearl Barley
1 godz. 35 min
Salmon Burger
2 godz. 20 min
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1 godz. 20 min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min