Urządzenia i Akcesoria
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 slices
Składniki
Salmon Terrine
-
fresh dill thick end of stalks removed25 g
-
fresh salmon fillets skinless, cut in pieces (5-6 cm)500 g
-
smoked trout fillets, halved (approx. 120 g)2
-
cream cheese200 g
-
double cream100 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
prawns, raw, peeled, deveined100 g
-
olive oil for frying
Peppered Crème Fraîche
-
sour cream120 g
-
crème fraîche200 g
-
pickled green peppercorns rinsed1 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
14.4 g
Kalorie
1307 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
27.5 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Duck and Pork Terrine
52 godz.
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Pears in Spiced Red Wine
3 godz. 20 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min