Peperoni baby ripieni
TM6

Peperoni baby ripieni

3.6 (7 ocen)

Składniki

  • 70 g di gherigli di noci
  • 100 g di ricotta fresca, scolata
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di formaggio spalmabile light
  • 4 fili di erba cipollina fresca, sminuzzata
  • 8 foglie di basilico fresche, lavate
  • 8 peperoni misti baby a metà, privati dei semi

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
644 kJ / 154 kcal
Białko
4.7 g
Węglowodany
6.5 g
Tłuszcz
12.1 g
Tłuszcz nasycony
15 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy