Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g di gherigli di noci
- 100 g di ricotta fresca, scolata
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di formaggio spalmabile light
- 4 fili di erba cipollina fresca, sminuzzata
- 8 foglie di basilico fresche, lavate
- 8 peperoni misti baby a metà, privati dei semi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 644 kJ / 154 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 12.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zucchine ripiene alla ligure
1 Std. 30 Min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10 min
Melanzane ripiene light
1h
Melanzane ripiene
1 Std. 30 Min
Peperoni ripieni di carne
1 godz. 20 min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40 min
Peperoni ripieni
1ωρ. 5 λεπτ.
Zucchine ripiene
1h 10 min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Finocchi ripieni
1h
Peperoni alla piemontese
55 Min
Quiche di patate e cipolle
55 Min