Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 水
- 130 克 红萝卜 ,切块
-
60
克 西芹根 ,切块
lub 60 克 西芹 ,切段 -
25
克 新鲜欧芹 ,只取叶片
lub 25 克 新鲜芫荽 ,只取叶片 -
1
块 鸡精块 (0.5公升)
lub 1 满茶匙 鸡肉高汤酱 - 600 克 鸡胸肉 ,切长条(5公分x2公分)
- ½ 茶匙 盐 ,额外准备调味用
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉 ,额外准备调味用
- 150 克 新鲜白蘑菇, 切片
- 30 克 面粉
- 100 克 鲜奶油
- 1 茶匙 辣酱油 (opcjonalnie)
- 1 茶匙 柠檬汁
- 30 克 牛油 ,切块
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1693 kJ / 405 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 3.1 g