Urządzenia i Akcesoria
西兰花猪肝泥(10~12个月辅食)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 完整食谱
Składniki
-
核桃油1 茶匙
-
猪肝 清水浸泡洗净沥干,去筋膜和脂肪,切小块200 克
-
西兰花 切小朵100 克
-
玉米粒 无盐70 克
-
水100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Białko
44 g
Kalorie
1643 kJ /
392 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Błonnik
4.7 g
Węglowodany
27.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
宝贝食语
68 Przepisów
Chiny
Chiny