Urządzenia i Akcesoria
午餐(清蒸皖鱼、盐水菜心、番茄豆腐汤、杂粮饭)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 人份
Składniki
-
大米 淘洗干净,沥干50 克
-
红米 淘洗干净,沥干50 克
-
水 蒸饭用120 克
-
草鱼 皖鱼中段100 克
-
料酒3 克
-
盐 约1小撮3 克
-
葱 切葱花1 根
-
姜 切丝2 片
-
番茄 切块100 克
-
油10 克
-
水 蒸煮用400 克
-
豆腐 切小块100 克
-
菜心 切小段100 克
-
水150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1424.8 mg
Białko
30.2 g
Kalorie
2375.2 kJ /
437 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
50.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻松瘦身餐 第三辑
3 Przepisy
Chiny
Chiny