Urządzenia i Akcesoria
蚝仔粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
大米 洗净沥干150 克
-
水1200 克
-
牡蛎,新鲜的 洗净沥干200 克
-
盐5 克
-
鱼露15 克
-
姜 切丝5 克
-
白胡椒粉 根据个人口味调节1 小撮
-
芹菜 切粒80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
850 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
697.7 kJ /
166.8 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
32.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
养生粥品
10 Przepisów
Chiny
Chiny