肉丸佐番茄淋酱

肉丸佐番茄淋酱

4.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

肉丸
  • 面包 新鲜或隔夜面包皆可,切块
    40 克
  • 牛奶
    80 克
  • 平叶欧芹 只取叶片
    6 - 12 小支
  • 蒜瓣 (opcjonalnie)
    1 个
  • 牛肉碎
    400 克
  • 2 个
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 食油 涂抹用
番茄淋酱
  • 蒜瓣
    1 个
  • 洋葱 切块
    50 - 80 克
  • 特级初榨橄榄油
    20 克
  • 罐头番茄碎
    600 克
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 27 g
Kalorie 1507 kJ / 359 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 2.9 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...